Ați fi surprinși cât de modular este LG G5 cu al său Magic Slot

Din cauza imaginilor postate online în ultimele săptămâni, ați trăit pentru un moment cu impresia că nu mai aveți nimic nou de aflat despre LG G5. Nu este însă deloc așa.

2016 ar putea intra în istorie fără probleme ca fiind anul în care producătorii de telefoane au făcut cea mai proastă treabă în a ascunde o mare parte dintre detaliile aferente viitoarelor terminale de top. Cu toate acestea, în continuare suntem uimiți de funcțiile care ar putea să scoată LG G5 în fața Galaxy S7.

După ce în urmă cu câteva zile au început să circule online niște benchmark-uri care confirmă că smartphone-ul LG este mai rapid decât cel creat de Samsung, cei de la Android Authority au confirmat că s-ar putea să fie și primul telefon modular.

Nu este prima oară când auzim ideea de Magic Slot strecurată pe spatele LG G5, dar abia acum înțelegem amploarea extinderii funcționalității prin intermediul unui slot ce părea menit doar pentru o baterie extinsă. Conform unor surse apropiate de companie, LG face eforturi semnificative pentru a aduce pe piață un amalgam de componente modulare care să fie compatibile cu acel locaș. In imaginea de mai sus, de exemplu, o baterie suplimentară are rol și de grip foto pentru a facilitata captura de conținut foto/video. În plus, pe lângă un buton de declanșare a imortalizării unui moment, există o rotiță chiar pe colț ce ar putea să fie folosită pentru ajustarea diafragmei, a timpului de expunere, a ISO-ului și a expunerii.

Cei de la VentureBeat au confirmat că, în același format relativ compact, ne putem aștepta la un DAC performant menit să sporească într-un mod semnificativ calitatea audio. Acesta din urmă pare să fie rezultatul unei colaborări cu Bang & Olufsen și, aparent, va fi dedicat audiofililor.

Duminică, 21 februarie, vom aprecia cu precizie valoarea de adevăr din spatele zvonurilor detaliate mai sus.
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.