Cel mai bun pret la rafturi metalice

Cel mai bun pret nu inseamna cel mai mic pret, ci cel mai cinstit tarif pentru anumite produse si servicii de calitate. De pilda sa vorbim despre pret rafturi! Costurile cele mai mici pentru produse care nu securizeaza marfa si se deterioreaza in timp, producand mai multe pierderi, decat avantaje, nu reprezinta deloc o afacere.

Orice intreprinzator trebuie sa aiba in vedere pastrarea in conditii igienice si de maxima securitate a bunurilor sale. Exista atatea tipuri de rafturi metalice, incat cu siguranta ca le putem alege pe cele mai bune. Unele sisteme de depozitare sunt prevazute cu protectie pentru picioare, protectie pentru capatul de rand, dar si sistem de securitate in caz de seism.

Exista la oferta si rafturi metalice second hand, la fel de aspectuoase si rezistente cum sunt cele noi, dar la un pret mai mic. In cazul in care dimensiunile rafturilor gata facute nu corespund necesitatilor clientului, rafturile se pot personaliza. Alt avantaj pe care il ofera Store Expert cumparatorilor este gratuitatea consultatiei si proiectarii.

In cazul in care clientul nu dispune de bani pentru achitarea rafturilor, se ofera plata in leasing prin GRENKE, o solutie financiara onesta care vine in sprijinul antreprenorilor.

Sunt eligibile la sistemul de leasing persoanele juridice, dar si persoanele fizice autorizate.
Conditiile de contract sunt urmatoarele: valoarea minima a contractului 500 de euro, fara TVA si durata derularii contractului intre 12-60 de luni. Aceasta alternative la achizitionarea rafturilor metalice nu necesita o perioada mare de asteptare, ci cererea este procesata in 24 de ore.

Distribuitorii sunt receptivi la cererile clientilor si ofera cele mai bune solutii si produse la preturi corecte. Costul produselor difera in functie de tipul rafturilor si dimensiunile lor.

Un lucru este cert, proprietarul nu trebuie sa se zgarceasca atunci cand cumpara produse pentru depozitatea-asigurarea bunurilor sale!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.