ios-11-probleme-autonomie-300x165.jpg
rp_ios-11-probleme-autonomie-300x165.jpg
ios-11-probleme-autonomie-300x165.jpg
rp_ios-11-probleme-autonomie-300x165.jpg

Cum înregistrezi activitatea de pe ecran la iPhone cu iOS 11 [VIDEO]


Dacă ai un iPhone cu iOS 11, ai parte de o serie numeroasă de beneficii față de versiunea anterioară de firmware, iar printre ele se numără posibilitatea realizării de capturi video de ecran.

În urmă cu câteva săptămâni, a fost lansat iOS 11. Noul sistem de operare a introdus o serie importante de schimbări de intefață și funcționalitate pentru posesorii de iDevice-uri. În același timp însă, mulți au simțit cum le scade autonomia, iar utilizatorii de iPhone-uri sau iPad-uri mai vechi și-au simți gadgeturi un pic mai lente. Trecând însă peste părțile mai puțin bune care vin la pachet odată cu noua versiune de iOS, există câteva particularități ce nu trebuie neglijate.

Dacă ai un iPhone cu iOS 11 nu mai trebuie să-ți conectezi telefonul la PC sau Mac atunci când vrei să faci o captură video de ecran. Dacă vrei să înregistrezi o sesiune de gaming sau vrei să faci un tutorial video, procesul a devenit semnificativ mai simplu. Ca referință, nici pe Android această funcție nu este disponibilită nativ, dar există de mult timp aplicații terțe care te ajută să înregistrezi ce se desfășoară pe ecran.

În cazul posesorilor de iPhone cu iOS 11 sau iPad, primul pas pe care trebuie să-l faci este să afișezi butonul de captură. Respectiva opțiune nu este vizibilă implicit. În acest scop, intri în Settings sau Configurări la Centrul de Control sau Control Center. Dintre opțiunile disponibile, alegi Personalizare Comenzi. În partea de jos a noului ecran, ai grijă să apeși pe simbolul + de culoare verde din dreptul opțiunii ”Înregistrare Ecran.” Imediat poți ieși în ecranul principal.

Cum inregistrezi activitatea de pe ecran în iOS 11

Din acel moment, dacă vrei să înregistrezi ceva, afișează Centrul de Control sau Control Center cu un swipe din rama inferioară a aparatului în sus. Alege butonul de înregistrare de culoare albă din dreapta jos printr-un tap. Imediat va apărea o bară de culoare roșie în partea de sus a ecranului care marchează faptul că a fost inițiată captura. Pe aceeași bară trebuie să apeși pentru a întrerupe captura. Clipul rezultat se salvează în fluxul foto.

Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.