Cum sa castigi bani, pe langa ce faci acum, ca venit pasiv? -
cum-facem-bani
20 April 2013
Category: Cum sa faci bani
20 April 2013,
 0

Ce este de fapt venitul pasiv ?

Veniturile pasive sunt acele surse de venit, pentru care depui un efort la inceput, dupa care trebuie doar intretinut in timp, desigur dupa finalizarea proiectului. Cine cunoaste fabula Pablo si Bruno, stie cum sta treaba, daca nu o cunoasteti, va rog uitati-va la filmulet, veti intelege mai bine. Ridicarea constructiei a insemnat efortul, urmand ca in timp, sa aiba grija sa mearga totul cum trebuie, administrarea ei ca sa spun asa, sa faca reparatii daca era nevoie si sa incaseze banii.

Care sunt cele mai bune surse de venit pasiv?

  1. Chirii
  2. Dobânzi
  3. Drepturi de autor
  4. Afaceri
  5. Afaceri de recomandare
  6. Piaţa de capital
  7. Forex
  8. Internet

Majoritatea cer ca investitie o suma mare de bani, insa…

In aceasta afacere, a mea, este nevoie de investit ceva TIMP, pentru inceput. Eu dezvolt ceva care se bazeaza pe consumul zilnic al fiecarui om sau firme: alimente, imbracaminte, combustibil, cosmetice, mobila, masini, imobiliare, servicii, de ex. asigurari, avocati, transport, publicitate etc. Cum fiecare, oricum consuma zilnic, e usor pentru orcine sa inteleaga ca aceasta afacere va merge ca unsa. Mi-ar fi placut sa fi venit eu cu aceasta idee, insa si asa, am ocazia sa o pot dezvolta si eu, aici la noi in tara, ea fiind prezenta in peste 40 de tari pe toate continentele. Datorita consumului pe care il facem lunar, nu mai necesita investitia de bani initiala, pentru a porni. In acest moment, doresc sa-mi creez o ochipa de vizionari care intelege fenomenul si poate dedica cateva ore pe saptamana acestui proiect. Incepi gratuit si fara obligatii, iar “impreuna vom deveni mai puternici” si aceasta in paralel cu actualul loc de munca sau afacere!

Pentru detalii, te rog sa te inscrii la lista mea de noutati prin e-mail, trebuie doar sa imi lasi emailul si numele tau , si iti voi explica pas cu pas ce sa faci. Poti oricand sa te dezabonezi, linkul fiind afisat in fiecare mesaj primit. Poti recomanda acest articol si prietenilor, poate le faci un bine, ei vor decide.

Dupa abonare, vei primi un mesaj de confirmare pe mail, te rog verifica!

Lasa-mi mai jos numele tau si o adresa de e-mail!


Numele intreg

Adresa de email: *

email marketing
by activecampaign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>