CyberGhost VPN sărbătorește 10 milioane de utilizatori prin lansarea versiunii 6.0 pentru Windows

Înființată la București în 2011, compania CyberGhost SRL a depășit 10 milioane de utilizatori din întreaga lume, printre cele mai importante piețe numărându-se Germania, Statele Unite și Marea Britanie. De-a lungul timpului, prin dezvoltarea tehnologiilor de criptare și securitate cibernetică, CyberGhost a diversificat gama de produse pentru cele mai importante sisteme de operare, atât pentru desktop cât și pentru terminalele mobile. Încrederea utilizatorilor este sărbătorită cu lansarea ultimei versiuni pentru Windows, CyberGhost 6.0. 

În urma dezvăluirilor făcute de Edward Snowden, anonimitatea în mediul online a devenit una dintre cele mai mari priorități ale internauților. CyberGhost 6.0 pentru Windows este o soluție completă, adaptată diverselor scenarii de folosire. Aceasta se adresează persoanelor cu experiență tehnică dar poate fi folosită cu ușurință și de către cei ce nu dispun de cunoștiințe tehnice avansate. Noua aplicație pentru Windows include diverse caracteristici precum accesarea serviciilor globale de streaming, protejarea rețelelor WiFi, viteze rapide de download cât și opțiuni de configurarea a serverelor. 

Numărul atacurilor cibernetice s-a dublat la nivel global iar vectorii de atac s-au diversificat astfel încât chiar și utilizatorii experimentați sunt expuși. CyberGhost VPN 6 pentru Windows incorporează elemente de securitate ce asigură navigarea online în siguranță. Criptare la cel mai înalt nivel, module împotriva programelor malițioase și redirectarea automata către HTTPS, sunt doar câteva dintre adăugirile aduse de noua soluție de VPN.

“Inginerii noștri specializați în tehnologii de criptare a datelor au dezvoltat cea mai cuprinzătoare soluție de VPN de pe piață. Niciun alt serviciu de VPN nu oferă atât de multe funcționalități într-un singur produs. Garantăm accesul la servicii de streaming verificate în permanență, viteze mărite de download, feedback în timp real cât și opțiuni ușor de configurat. Tehnologia de criptare nu a fost nicioadată mai ușor de folosit. Cu noua generație de produse CyberGhost 6.0 vom permite utilizatorilor, indiferent de pregătirea tehnică, să aleagă cea mai bună protecție online”, a declarat Robert Knapp, co-fondator și CEO al CyberGhost VPN.

Toate funționalitățile sunt integrate în profile ce transformă tehnologia de criptare într-o soluție completă, ușor de folosit. Noua aplicație CyberGhost 6.0 pentru Windows este disponibiliă în mod gratuit accesând: http://www.cyberghostvpn.com/en Pentru a afla mai multe despre noile funcționalități și profile, vizitați:

http://www.cyberghostvpn.com/en/press#materials
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.