eeatingh.ro a depășit 100.000 de lei în comenzi procesate lunar

Dezvoltarea platformei a început în anul 2013, luând în considerare două perspective: a clientului și a restaurantului. Pentru a ușura procesul de comenzi online când vine vorba despre mâncare, am pus bazele unui sistem care să satisfacă una dintre nevoile primare ale oamenilor și să pună la dispoziția restaurantelor clienții care ar alege din meniul respectivului restaurant. Fără apeluri telefonice, doar câteva clickuri sau atingeri de ecran.

Pentru a îmbunătăți relația restaurantelor cu clienții acestora, eeatingh vizează una dintre cele mai cunoscute și folosite platforme social media, Facebook. Aplicația se poate instala în meniul paginii de Facebook a restaurantului, de unde clienții își comandă mâncare fără a fi nevoiți să renunțe la navigare pentru a accesa altă pagină. Acest tip de serviciu este unic în România.

Instalarea aplicației eeatingh pe pagina de Facebook nu cere cunoștințe tehnice avansate. Dacă ești proprietar de restaurant, tot ce trebuie să faci pentru început este să îți creezi un cont pe eeatingh.ro. Apoi instalezi aplicația în meniul platformei de socializare.

Clienții restaurantelor pot comanda mâncare prin trei căi, folosind eeatingh:

1. Platforma eeatingh.ro, care unește toate restaurantele, are design responsive, ceea ce înseamnă că se poate utiliza atât de pe dispozitivele desktop, cât și mobile – http://eeatingh.ro/;

2. Pagina de Facebook a restaurantelor care au inclus eeatingh în administrare;

3. Aplicația eeatingh ce rulează pe:

Android – https://goo.gl/H2rcFb

iOS – https://goo.gl/cJcy0g

Blackberry – https://goo.gl/eMtm9x

Windows Phone – https://goo.gl/89am0I

eeatingh.ro are cel mai mic comision de pe piață, 5 %, iar în curând va avea implementată și funcționalitatea de plată cu cardul. Sistemul este prezent acum în Tîrgu-Mureș, Sighișoara, Bistrița, Buzău, Galați, Iași, Mediaș, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Brăila, Cluj, Galați, Constanța, Tulcea, Reghin și Sibiu.

eeatingh.ro este un proiect dezvoltat 100% în cadrul companiei Reea.
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.