facebook-videos-app-for-apple-tv-300x165.jpg
rp_facebook-videos-app-for-apple-tv-300x165.jpg
facebook-videos-app-for-apple-tv-300x165.jpg
rp_facebook-videos-app-for-apple-tv-300x165.jpg

Facebook testează terenul pentru a introduce un nou News Feed

Facebook testează terenul pentru a implementa un al doilea News Feed în aplicația pentru Android. Iar unii utilizatori de iOS menționează că au sesizat testarea unei funcții asemănătoare la începutul anului.

În urma acestei actualizări a software-ului, vei dispune de două tipuri de news feed. Pe de o parte ai versiunea normală, obișnuită, de care te-ai folosit până în acest moment și care este denumită pagina „Acasă”, pe de altă parte ai noua pagină introdusă de Facebook – o pagină care îți permite să explorezi noi opțiuni. Aceasta se diferențiază de prima pentru că îți afișează conținutul pe care tu l-ai îndrăgi, dar care se regăsește pe pagini și site-uri pe care tu nu le urmărești. Practic, ai de a face cu o pagină de sugestii personalizată, conform Mashable.

Pe baza acelorași surse aflăm că acest news feed îți afișează pagini și articole destul de asemănătoare cu cele pe care le urmărești în mod normal, precum un clip video foarte popular printre prietenii de pe Facebook, o știre relevantă sau un articol foarte urmărit de cei apropiați ție. Aparent, deasupra fiecărui videoclip redat îți este afișat și numărul de prieteni care l-au vizionat.

Această platformă, care se află momentan în versiunea beta, pare să fie o modalitate prin care utilizatorii pot lua contact cu site-uri pe care nu le urmăresc în prezent, dar care ar reprezenta un interes pentru ei. În plus, noua actualizare pare a fi în ton cu încercările din ultimul timp ale Facebook de a te determina să vizionezi mai multe clipuri video.

De asemenea, noul tip de news feed poate fi o manevră a paginii de a elimina criticile cu privire la „bula filtrată” (selectarea postărilor afișate în funcție de reacțiile și paginile apreciate și eliminarea din news feed a celor către care nu prezinți un interes în mod normal).

Deși Facebook realizează o serie de experimente și încearcă în permanență să introducă noi funcții, există o posibilitate destul de mare ca pagina de „explorare” sau de „sugestii” să fie implementată. Mai ales dacă luăm în calcul faptul că aceasta a apărut deja pe mule dintre dispozitivele cu Android și iOS.

Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.