Fostul Manager General BitDefender predă cursuri de antreprenoriat

Razvan Vâlceanu a pus bazele brandul de cămăși made-to-masure “Răzvan Vâlceanu” care s-a bucurat de succes încă de la lansare, în 2013. Cu o experiență bogată în management la cel mai înalt nivel și determinat de rezultatele excelente în calitate de antreprenor, Răzvan a decis că este timpul să ofere ceva înapoi comunității de oameni tineri, ambițioși și curajoși care doresc să aducă plus valoare societății.

Încă de la începutul anului 2017, Răzvan, împreună cu echipa Atelierele ILBAH au lansat cursul Antreprenoariat de la A la Z. Cursul își propune să ofere o nouă perspectivă asupra antreprenoriatului și se focusează pe elementul cel mai important atunci când vine vorba despre succesul unei afaceri – antreprenorul!

Astfel, pe parcursul celor 4 săptămâni de curs, Răzvan va încerca să le dezvolte cursanților abilitățile necesare pentru a reuși să se poziționeze pe ei și afacerile lor în poziții de avantaj față de concurență. Tinerii viitori antreprenori vor învăța să elaboreze corect un plan de afacere, care sunt tehnicile cele mai eficiente de negociere, studii de caz despre modele de afaceri si motivele pentru care acestea au eșuat și multe alte noțiuni și exemple practice. Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (ANC), prin urmare, absolvenții vor primi o diplomă recunoscută atât în țară, cât și în străinătate.

Mai multe informații despre curs: AICI!
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.