HTC 10 ar putea beneficia de tehnologia BoomSound

Taiwanezii deja laudă performanțele audio ale viitorului HTC 10.

În anul 2007, cei de la HTC introduceau One M7, primul dispozitiv al lor dotat cu două difuzoare frontale stereo. Taiwanezii au numit această tehnologie BoomSound și, după cum scrie sie-ul Droid Life, au folosit-o alături de un software produs de Beats, care avea rolul de a îmbunătăți calitatea sunetelor produse de telefon. În acea perioadă, HTC deținea acțiuni la Beats, pe care le-a vândut între timp. Seria One M, însă, a continuat să beneficieze de difuzoarele frontale.

Dar leak-urile legate de HTC 10, următorul flagship al companiei, care au apărut în ultimele săptămâni, le-au provocat îngrijorare multor fani. De ce? Deoarece din imagini rezulta că HTC avea de gând să renunțe la difuzoarele stereo frontale. Cu toate acestea, ultimul teaser ne dă motive să fim optimiști, taiwanezii vorbind despre ”sosirea unui nou boom” și publicând o imagine în care putem vedea două difuzoare.

În mod ciudat, acestea nu pot fi observate în leak-urile publicate de curând. În ceea ce privește specificațiile, suntem convinși că se va lupta de la egal la egal pentru supremație cu Galaxy S7 sau LG G5, datorită prezenței în interior a SoC-ului Qualcomm Snapdragon 820. Pentru prima oară, aparent, vor fi și niște modificări ale liniilor de design, în comparație cu HTC One M9 și HTC One M8, modelele foarte similare din ultimii doi ani.




Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.