17 February 2016,
 0
YouTube a achiziționat BandPage
The Independent renunță la versiunea printată

Instagram a adăugat, într-un final, un sistem de autentificare în doi pași.

Unul dintre cele mai bune metode prin care o persoană își poate proteja datele în ziua de azi este folosirea unui sistem de autentificare în doi pași. Cele mai importante site-uri au implementat de mult timp o asemenea funcție, Instagram fiind unul dintre puținele servicii care rămăsese în urmă din acest punct de vedere. Compania deținută de Facebook era, însă, conștientă de acest minus important și a implementat de curând această măsură de securitate.

După cum scriu cei de la Gizmodo, sistemul va funcționa într-un mod similar celor folosite de alte site-uri. Atunci când o persoană încearcă să se autentifice, un mesaj text va fi trimis către un număr de telefon ales de către aceasta. Ulterior, mesajul respectiv va fi folosit pentru logare. Update-ul se pare că nu a fost livrat încă, dar dacă este să dăm crezare publicației de mai devreme, acesta va ajunge pe dispozitive în zilele următoare.

De asemenea, aplicația de photo sharing a anunțat că va permite utilizatorilor să folosească mai multe conturi în același timp, grație unei actualizări disponibile și pentru iOS, și pentru Android. Odată ce faci actualizarea 7.15, poți avea acces la ea din setările contului de pe profilul tău. Adaugi mai multe conturi, iar apoi vei putea alterna între ele cu o simplă apăsare a numelui poziționat deasupra fotografiei de profil.




Sursa acestui articol.

YouTube a achiziționat BandPage
The Independent renunță la versiunea printată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close