Intracom Telecom lanseaza cel mai usor si mai compact terminal radio de acces pentru clienti rezidentiali si enterprise

WiBAS™-Connect, terminalul radio PMP cu microunde cel mai mai compact și ușor, este cel mai recent din gama radio de stații all-outdoor PMP Terminal Station (TS). Hub-ul WiBAS ™ OSDR este interoperabil cu WiBAS™-Connect, permițând conectarea a 60 astfel de dispozitive terminale. Atunci când este utilizat într-o rețea WiBAS ™ existentă, TS beneficiază de capacitatea de top de pe piață, precum și de caracteristici de rețea și radio avansate. WiBAS™-Connect are un consum foarte redus de energie și oferă excelentă conectivitate IP, amprentă de instalare zero în locațiile de serviciu și folosește rețele de acces broadband rentabile, cu implementare rapidă.

 WiBAS™-Connect este soluția ideală pentru dezvoltări necesitând acces radio cu un CapEx scăzut și este complet compatibil cu software-ul WiBAS™ OSDR creat de companie, având caracteristici sofisticate, performanță robustă și functionare extrem de eficientă pentru o gamă largă de planuri de afaceri profitabile.

 Dl. John Tenidis, Director de Marketing pentru portofoliul de soluții wireless al Intracom Telecom, comentează: “Numărul tot mai mare de solicitări ale clientilor și tendințele mondiale de reglementare a pieței de acces broadband ne-a inspirat în dezvoltarea terminalului inovativ WiBAS™-Connect care oferă cea mai mare capacitate de pe piață și permite operatorilor să-și stimuleze veniturile oferind servicii de conectivitate de mare viteză pentru abonații rezidențiali și SMB. Realizând acest produs compatibil cu WiBAS™ OSDR ne-am asigurat că investiția în rețeaua existentă este reutilizată 100%”.

Intracom Telecom este inovatoare în domeniul de acces wireless de peste două decenii, a dezvoltat și implementat cu succes sistemele sale punct-la-multipunct pentru numeroși operatori din Europa, Asia de Sud-Est și Africa, răspunzând cererii în continuă creștere pentru servicii de acces în bandă largă.

Intracom Telecom opereaza in Romania prin subsidiara sa Intrarom SA, cu sediul in Fabrica de Glucoza, Bucuresti.www.intrarom.ro
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.