IntracomTelecom se alătură Asociației Operatorilor ICT de Comunicatii Competitivi din SUA

La începutul acestui an, Intracom Telecom a anunțat disponibilitatea Soluției sale FCC Compliant 4G Small Cell Backhaul,  StreetNode™, soluție funcționând în benzile de frecvență 28 GHz și 60 GHz. StreetNode™ este concepută special pentru a răspunde diverselor provocări de implementare la nivelul stradal pe stâlpi de iluminare, în stații de autobuz și pe pereți care incorporează funcții unice precum alinierea automată și zero-touch provisioning. Modulul de operare SDR (Software Defined Radio) permite operatorilor să comute între modul PtP și PtMP fără a necesita nicio modificare de tip hardware sau software. Controlat de un Manager SON (Self-Organizing Network) inteligent, care simplifică provizionarea, asigură disponibilitatea serviciilor și optimizarea automată acestuia. StreetNode™ poate fi conectat la rețea în câteva minute. 

 

 “Sunt extrem de încântat că Intracom Telecom s-a alăturat CCA ca nou membru, contribuind cu tehnologia avansată pentru soluțiile 4G small cell backhaul pe care le doresc și de care au nevoie operatorii nostri competitivi” a declarat Steven K. Berry, Președintele și Directorul Executiv al CCA. “Sunt sigur că membrii noștri vor beneficia de aceste noi servicii și de abordarea inovativă a Intracom Telecom pentru creșterea capacității rețelei.”

 

John Tenidis, Directorul de Marketing al portofoliului de soluții wireless din cadrul Intracom Telecom  a precizat: “Suntem nerăbdători să fim Membrii Asociați ai CCA ca platformă pentru strângerea de feedback valoros de la operatorii regionali în același timp discutând cu aceștia despre nevoile lor actuale în materie de 4G/LTE și tranziția ușoară la rețelele de generație viitoare. Linia de produse conforme cu normele FCC pentru racordarea la rețea a sistemelor de tip Small Cell prin intermediul benzilor de frecvență 60 GHz este ideală pentru utilizările 5G și oferă cea mai înaltă capacitate de pe piață, depășind 1,6 Gbit/s, și acoperă cu succes aplicațiile de interconectare a lățimii de bandă.  
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.