jailbreak-ios-6

Jailbreak si decodare la iOS 6.1.3 pentru iPhone 3GS

Jailbreak si decodare la iOS 6.1.3 pentru iPhone 3GS

Salut, băieți, azi vă arăta cum să faceţi jailbreak / decodare la  iOS 6.1.3 pentru iPhone 3GS (bootrom vechi).

Înainte de a începe permiteți-mi să vă spun că am făcut acest lucru doar pe bootrom vechi 3GS NU şi bootrom nou.

Cerințe:

1. ITunes
2. Snowbreeze 2.9.14
3. stoc IOS 6.1.3
4. redsnow
5. stoc IOS 6.0
6. iexplorer

Înainte de a începe trebuie să te asiguri că în prezent ai IOS 6.1 instalat sau mai vechi, în cazul în care este instalat ceva mai nou de 6.1, trebuie să restaurezi iPhone-ul la 4.1 iOS.

Instrucțiuni:

Pasul 1: Descarcă instrumentele de mai sus, apoi executați snowbreeze. în snowbreeze selectați 6.1.3 ipsw pe care l-ați descărcat de mai sus. Se va cere pentru bootrom, selectați bootrom vechi și atunci când se cere activarea, faceți clic pe Da. Acum așteptați personalizarea la firmware 6.1.3 prejailbroken pentru a o construi. (Aveți răbdare căci este nevoie de ceva timp).

Pasul 2: După ce firmware-ul personalizat este construit veți vedea pe desktop un fişier cu numele de “sn0wbreeze_iPhone_3GS-6.1.3-10B329_oldbootrom”. Pune acum iPhone-ul în modul de recuperare NU DFU MODE, și restabileşte firmware-ul personalizat pe care l-ai construit.

Pasul 3: După ce restaurați, iPhone-ul va afişa pe ecran activare, este ok. Instalați iexplorer (linkul de download este furnizat mai sus). Rulează iexplorer, sub detalii iPhone click pentru imagini, sub Fișiere faceți clic pe rădăcină. dublu clic pe folderul Applications, în dosarul Aplicații, veți găsi un director, șterge dosarul. După ștergerea configurare reporniți iPhone-ul. După reboot iPhone-ul va fi activat și puteți vedea Cydia.

Pasul 4: În pasul anterior se poate vedea că iPhone-ul este jailbroken. Acum pentru a-l debloca rulează redsnow (dacă lucrezi pe Windows 7 execută ca administrator), faceți clic pe fişier, slect ipsw, selectați 6.0 iOS, apoi inapoi şi jailbreak, deselectați instalare Cydia, selectați downgrade iPad baseband, click pe next și încheiaţi procedura.

Pasul 5: Downgrade-ul de baseband de iPad este complet, deschide Cydia >> gestionează surse >>, adăugați REPO “repo666.ultrasn0w.com” și instalaţi Ultrasnow. După instalarea ultrasnow, reporneşte telefonul și apoi pune o cartelă SIM și verifică, va apărea si semnalul după un anumit timp.

Acum aveţi untethered jailboken si decodarea realizată pe iPhone 3GS versiunea 6.1.3 .

*acest text este tradus si revizuit din engleză, pot exista ceva greşeli in traducere.

Pentru susţinerea blogului, vă rog daţi un LIKE paginii mele. Multumesc.

https://www.facebook.com/pages/Decodari-telefoane-mobile-GSM/114850228600774?ref=hl

  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.