moto-g5-plus-pics3-300x165.jpg
rp_moto-g5-plus-pics3-300x165.jpg
moto-g5-plus-pics3-300x165.jpg
rp_moto-g5-plus-pics3-300x165.jpg

LG confirmă zvonurile legate de flagshipul LG G6

Compania LG nu face o treabă foarte bună în a menține curiozitatea fanilor până în momentul lansării flaghsipului LG G6, la MWC 2017. 

În ultima perioadă s-au lansat numeroase știri cu privire la specificațiile LG G6 și compania ne pune la dispoziție un nou set de informații prin intermediul canalelor oficiale. Astfel, producătorii confirmă ceea ce am aflat pe baza zvonurilor anterioare, dar ne indică și o posibilă direcție în care s-ar putea îndrepta cu crearea acestui dispozitiv.

Conform celor mai recente speculații cu privire la smartphone-ul LG G6, aflăm că dispozitivul va veni cu un display de 5,7 inch, edge-to-edge, cu o rezoluție QHD, și un raport de aspect neobișnuit, de 18:9. Compania numește ecranul aproape lipsit de margini FullVision, conform Tech Crunch.

Interfața flagshipului, UX 6.0, este construită astfel încât să se plieze pe această formă specifică pe care producătorii o propun. Deși ni se aduc la cunoștință numeroase specificații ale dispozitivului, compania vrea să aștepte până la MWC 2017, care se va desfășura la finalul lunii februarie, pentru a dezvălui concret capacitățile și experiența cu care vine G6.

Cu toate astea, aflăm deja că unele dintre funcțiile smartphone-ului includ o interfață grafică specială, pentru a putea lucra în mai multe ferestre deschise în același timp. Deși LG nu sunt primii care introduc această caracteristică, ea va funcționa mult mai bine pe ecranele cu margini foarte înguste.

De asemenea, și interfața camerei este actualizată, pentru a fi în acord cu forma ecranului și cu capacitățile noi de multitasking. Formatul pe care cei de la LG îl introduc în cazul modelului G6 (cel puțin în cazul în care vorbim despre modul de multitasking) se potrivește mai mult pentru imaginile pătrate, de tipul celor pe care utilizatorii le încarcă pe Instagram sau pe alte rețele sociale, nefiind util în cazul forografiilor standard, de tip portret, care au formă dreptunghiulară. Mai mult, pentru că producătorii au în vedere interesele pasionaților de Instagram, aceștia introduc un mod specific, numit ”Food Mode”, care vine cu setări ideale pentru surprinderea cadrelor care includ mâncare.

Deși cei de la LG ne oferă numeroase informații cu privire la noul flagship, compania păstrează încă misterul în ceea ce privește experiența pe care o poți avea prin utilizarea unui dispozitiv de acest gen. Toate curiozitățile vor putea fi însă satisfăcute pe 26 februarie, când va avea loc lansarea oficială a smartphone-ului, în cadrul MWC.

Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.