LG promovează noul ecran ”Always ON” de pe viitorul LG G5

După ce primele imagini cu noul LG G5 au ieșit la iveală alaltăieri, contul diviziei de mobile al LG a postat pe Twitter un GIF cu o nouă funcționalitate care va apărea pe viitorul telefon.

Conform postării de pe Twitter a echipei LG, se pare că viitorul G5 va avea un ecran care va fi mereu activ. Numită ”Always ON”, tehnologia va arăta numai un set de informații esențiale, asemenea lui LG V10, numai că în loc să fie doar doar o fâșie separată în capul ecranului mare, aceasta va fi plasată pe tot ecranul.

Asta demonstrează că noul G5 nu va avea un ecran AMOLED, așa cum a avut până acum. Ecranele AMOLED, populare printre majoritatea producătorilor de telefoane mobile oferă posibilitatea de observare a unor informații parțiale în stil Glance View, dar pentru un consum relativ ridicat de baterie.  Așa cum v-ați imaginat, în momentul în care abandonezi conceptul de ecran AMOLED dar propui o funcționalitate de Always ON, trebuie văzut care va fi capacitatea bateriei de a ține în viață noul aparat.

Terminalul este într-adevăr activ în mod permanent și nu doar parțial, iar spre deosebire de ecranele AMOLED, informațiile limitate oferite pe ecranul Always ON vor fi în culori, deci mult mai atractive. Așadar, LG atrage prin concept și funcții noi, dar eficiența aparatului va fi determinată și de durata sa de viață. Dacă această funcție va permite o utilizare de doar jumătate de zi, atunci nu m-ar mira dacă majoritatea utilizatorilor o vor dezactiva extrem de rapid pentru a conserva baterie.
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.