Paginademedia lanseaza pachetul Database pentru companii. Sectiunea, pe baza de abonament

 

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.
Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Paginademedia.ro a fost lansată în 2008 de către jurnalistul Petrișor Obae. Paginademedia.ro a devenit un reper în industria comunicării și este unul dintre cele mai citate site-uri în presa scrisă.

Proiectul este laureat al Premiilor de excelență IAA – International Advertising Association.

În luna noiembrie 2015, Paginademedia.ro a avut aproximativ 900.000 de afișări, de la 270.000 de vizitatori unici.

Paginademedia.ro, un site cu cititori premium

Cea mai mare parte a cititorilor Paginademedia.ro este dată de un public premium, potrivit profilului realizat de Studiul de Audiență și Trafic Internet din cadrul Biroului Român de Audit Transmedia.

Peste jumătate din cititorii Paginademedia.ro fac parte din categoriile socio-profesionale de top A-B, care includ manageri și profesioniști cu înaltă educație. Profilul cititorilor Paginademedia.ro, detaliat, aici.

Pentru oferte legate de secțiunea Database, dar și pentru alte detalii, la adresa publicitate@paginademedia.ro sau la telefon 0742.223.423

Paginademedia Database este integrată pe Home Page și vizibilă pentru cititori

 

Lansarea noii secțiuni vine după ce, la finalul anului trecut, Paginademedia.ro a trecut printr-un upgrade semnificativ, care a adus atât o nouă platformă tehnică, dar și o serie de alte noutăți: odată cu acest upgrade, a fost îmbunătățită experiența de navigare, a fost optimizat motorul de căutare, iar noi secțiuni sunt disponibile pe site.

 

Detalii despre updrade:

 

Platformă nouă, viteză de încărcare îmbunătățită pe toate dispozitivele

 

Platforma tehnică a fost înlocuită total cu un CMS customizat. Noul CMS – responsive – permite o încărcare mult mai rapidă a site-ului și îmbunătățește simțitor navigarea atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

 

Arhiva consistentă a Paginademedia.ro poate fi consultată mult mai ușor. Motorul de căutare al site-ului a fost optimizat, iar articolele publicate de-a lungul celor șapte ani sunt mult mai ușor de accesat. 

 

Topuri Social Media zilnice

 

Zilnic, Paginademedia.ro publică topul celor mai distribuite materiale din blogosfera românească, topul celor mai comentate postări de pe Facebook, pe diverse categorii, dar și clasamentul celor mai share-uite articole publicate pe site-urile de știri.

 

Secțiune de Program TV

 

O altă secțiune nouă este Programul TV. În fiecare zi, cititorii site-ului pot consulta programele a 50 de televiziuni din România.

 

Presa de azi – Prima Pagina a ziarelor, în fiecare zi

 

Paginademedia.ro oferă cititorilor de online posibilitatea de a fi la curent cu variantele offline ale ziarelor din fiecare zi. În fiecare zi, vizitatorii site-ului pot naviga cu ușurință printre primele pagini cu care ziarele apar în varianta tipărită, în secțiunea Presa de azi

 

Relatii la:
Melania Ulici

Director Executiv

melania.ulici@paginademedia.ro

0742.223.423
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.