Platforma de ingrijire CareFamily

Totodata, platforma ofera furnizorilor in cautare de joburi interne sau celor care doresc un program flexibil, posibilitatea de a-si publica anunturi de servicii specificand tariful, disponibilitatea si experienta. Pentru a-si creste sansele de succes in a gasi clienti cu nevoi de ingrijire pentru familie si casa, furnizorii isi pot publica recomandari de la joburi anterioare, CV-uri sau diferite certificari. Astfel, sansele de succes pot creste iar furnizorii pot gasi mai usor joburi pe masura asteptarilor si pregatirii lor.

Selectia furnizorilor este realizata exclusiv de beneficiari, gasirea acestora fiind usurata prin filtrele de cautare existente pe platforma. Pentru a usura cautarea celor mai potriviti furnizori, platforma afiseaza cu prioritate profile cu referinte verificate telefonic sau prin email de la fosti clienti. Sistemul notelor de evaluare primite de catre furnizori este o noua forma de responsabilitate sociala pe care CareFamily doreste sa o creeze impreuna cu beneficiarii platformei, cu scopul de a oferi informatii valoroase si servicii de calitate.

Utilizatorii CareFamily pot folosi un sistem securizat de mesagerie privata pentru a derula discutiile inaintea colaborarii. Astfel, conditiile de angajare si tarifele se pot negocia online, direct intre furnizori si beneficiari, fara implicarea CareFamily.

Inscrierea pe platforma este gratuita, dureaza cateva minute si se poate face oricand, de pe orice tip de dispozitiv desktop, tableta sau smartphone. In cele 2 luni de cand a fost lansata, platforma CareFamily a fost accesata de peste 23.000 de oameni, este prezenta in 30 de orase din Romania, are cateva sute de conturi create si cateva zeci de persoane au intrat deja in colaborari cu beneficiarii serviciilor de ingrijire. Astfel, in lunile ce vor urma, CareFamily va dezvolta functionalitati noi si va introduce categorii noi de servicii care sa acopere tot mai multe nevoi de ingrijire pentru familie si casa.
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.