Profile led pentru o expozitie de succes

Luna trecuta sora mea se pregatea sa isi deschida prima expozitie. Cum probabil voi nu stiti sora mea se ocupa cu realizarea celor mai frumoase tablouri. Mai exact ea incearca sa redea prin tablouri stari si sentimente. Pentru ca multe persoane s-au aratat interesate de creatiile ei a inceput sa deschida diverse expozitii in toate colturile tarii.

De aceasta data era insa mai stresata ca de obicei si nu voia sa ne zica ce se intampla. Sincera sa fiu o vazusem stresata inca de cand ultima expozitie luase sfarsit, dar am crezut ca sunt doar emotii. Cu chiu cu vai am facut-o sa vorbeasca, astfel am aflat ca la ultima expozitie cineva i-a spus ca are un mare talent, dar ca acesta se pierde din cauza decorului.

Acum am inteles de ce optase pentru flori si multe altele. Cu toate acestea simtea ca nimic nu este perfect si ca va fi din nou criticata. Sotul meu insa i-a propus sa opteze pentru profile led.Foarte multi pictori opteaza pentru prezenta acestor profile led  la toate expozitiile lor.

Lumina emisa de profile reuseste sa scoata si mai bine in evidenta pictura si in plus se asigura ca ochii vor ramane in interiorul ramei. Pentru ca atat eu cat si sora mea avem incredere in sotul meu l-am lasat sa comande niste profile led albe.

Mai trebuie sa va zic ce impact au avut acestea asupra desenelor? Efectiv parca gasisem cheia catre cea mai buna metoda de promovare. Rapid sora mea a renuntat la flori, lasand doar profilele led. Am trecut amandoua prin minute de chin cand persoana care ii vorbise data trecuta a intrat din nou in expozitie.

La final nu s-a putut abtine sa nu o felicite pe sora mea pentru decizia luata. De acum incolo sunt sigura ca profilele led nu vorlipsi de la expozitiile surorii mele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.