SAFESCAN, lider în echipamente de manipulare a banilor și sisteme de pontaj

Safescan vine către dumneavoastra cu produse unice, recunoscute şi testate la nivel european, de o calitate si fiabilitate superioară, cu 3 ani garanţie, uşor de instalat, cu un nivel ridicat de suport și nu in ultimul rand cu preţuri competitive.

”Ne preocupăm constant să ne dezvoltăm portofoliul cu echipamente şi soluţii care reprezintă noi oportunităţi de business pentru partenerii nostri. Venim acum cu noile soluţii de procesare bani şi pontaj de la Safescan, extrem de performante si de fiabile”, spune Anca Berindei, Director comercial la MGT.

În portofoliul de produse şi soluţii găsim echipamente procesare bani – detectoare de bancnote false cu un design inovator și detectare până la 6 puncte , numărătoare de bancnote si monede, contoare şi sortatoare pentru monede, cântare de bani pentru numărare, sertare de bani, cu o gamă completă de accesorii, şi nu în ultimul rând soluţii de pontaj, cu cititoare de amprentă, identificare prin frecvență radio și acces control.

Prin toate acestea, solutiile Safescan contribuie la mărirea siguranţei şi la eficientizarea modului de lucru.

Detaliile despre produse le găsiţi pe site-ul safescan.com/ro, iar detalii despre preţ şi disponibilitate pe site-ul b2b.mgt.ro, începând cu luna august.

Despre MGT

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiinţată in anul 1998. Compania MGT oferă o gamă variată de produse high-tech, de la furnizori recunoscuţi la nivel mondial, din categoriile de soluţii de display şi conferinţă, foto-video, computere, monitoare, echipamente de printare, scanere, tablete grafice profesionale, alte periferice, medii de stocare, device-uri multimedia, soluţii retelistică, analiză & recunoaştere video, soluţii de arhivare si aplicaţii de gestiune a conţinutului de informaţii şi documente şi nu in ultimul rând echipamente de procesare bani şi soluţii de pontaj.

Parteneriatele pe termen lung cu principalele reţele de retail si cele mai importante magazine online, plasează MGT Educational între jucătorii importanţi din distribuţia IT, iar implementarea unui model de business eficient ne-a oferit posibilitatea de a dezvolta o vasta reţea naţională de parteneri loiali.

 

Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.