Sfaturi pentru o tinuta vestimentara decenta la birou

Din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos se integreaza pe piata fortei de munca si in special in mediul corporatist, lucru care nu poate fi decat benefic. Pentru ca mediul corporatist impune niste reguli destul de stricte din punct de vedere vestimentar, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva sfaturi vestimentare pe care trebuie sa le urmeze o femeie care lucreaza in mediul corporatist astfel incat aceasta sa nu iasa in evidenta in mod negativ prin stilul vestimentar pe care il adopta.

Primul lucru la care trebuie sa fie atente reprezentantele sexului frumos care lucreaza in mediul corporatist dar nu numai, este adancimea decolteului pe care il etaleaza. Chiar daca acesta este specific femeilor, acestea nu trebuie sa abuzeze si sa etaleze un decolteu provocator ci trebuie sa arate foarte multa decenta si in momentul in care poarta un articol vestimentar cu decolteu.

Nu doar barbatii pot sa utilizeze tinute vestimentare formate din blugi, sacou si ceasuri barbati ci si femeile. Spre deosebire de barbati, reprezentantele sexului frumos trebuie sa utilizeze ceasuri dama pentru ca stilul vestimentar sa nu fie foarte barbatesc. De asemenea, pe langa utilizarea unor ceasuri de mana destinate reprezentantelor sexului frumos, acestea pot folosi si pantofi stiletto, astfel incat sa obtina o tinuta vestimentara cat mai feminina chiar daca utilizeaza si articole vestimentare cu accente masculine.

Ca si in cazul decolteului, si lungimea fustei este un alt lucru caruia trebuie acordata o mare importanta deoarece acest criteriu influenteaza modul in care te percep colegii de munca. Pentru a nu fi perceputa negativ dar si pentru a nu le distrage atentia de la activitatile pe care acestia le au de intreprins, se recomanda ca lungia fustei sa fie pana la genunchi sau un pic deasupra acestora.

Chiar daca reprezentantele sexului frumos sunt innebunite dupa bijuterii, numarul acestora trebuie sa fie cat mai mic pe parcursul orelor petrecute la birou.

Acestea sunt in concluzie cateva dintre cele mai importante reguli pe care trebuie sa le respecte reprezentantele sexului frumos pe parcursul orelor petrecute la serviciu astfel incat sa nu fie considerate indecente si etichetate gresit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.