STEP IT Academy și People Centric organizează evenimentul ”Competențe de web development necesare în digital marketing”

Speakerii acestui eveniment își propun să prezinte cele mai importante competențe de web development necesare în digital marketing, cum se poate construi comunicarea fără conflicte între specialiști și care sunt tendințele în digital marketing în anul 2016.

Specialiști și viitori specialiști în web development și digital marketing, vor afla de la Marius Istrate, CEO la agenția de recrutare IT People Centric, de ce ”Growth Hacking înseamnă Programare”.

Florin Spătaru, Digital Marketing Project Manager la Pentalog, companie specializată în servicii de consultanță și dezvoltare software, va explica ”Definiția unei sarcini “realizate” în dezvoltarea web dată de un programator versus cea dată de un specialist de marketing digital”

Andreea Moisa, Managing Director la Beans United, agenție de inbound marketing, va prezenta participanților care sunt ”Tendințele în digital marketing pentru anul 2016”.

Cei ce vor să învețe cum să devină eroi pe tărâmul marketingului digital sunt așteptați să participe la evenimentul organizat în data de 9 martie, la ora 18:30, la STEP IT Academy, situată în zona Floreasca, strada Banu Antonache 40-44, et. 2. Intrarea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Pentru înscrieri, accesați pagina evenimentului : http://itstep.ro/news/competente-de-web-development-necesare-in-digital-marketing/
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.