Top filme de acţiune în 2016 – recomandări noi şi bune

Printre cele mai apreciate producţii în sălile de cinema sunt filmele de acţiune, mai ales pentru că sunt uşor de urmărit de o largă varietate de spectatori.

Practic, filmele cu împuşcături sunt printre cele mai relaxante moduri de a petrece o seară la cinema alături de prieteni atunci când ai timp liber circa două ore.

În plus, există unele filme cu explozii care, pe lângă adrenalină, oferă în spate şi o poveste atractivă care are potenţialul de a transforma producţia într-una de mare succes.

Tot în această categorie putem include şi filmele cu eroi, cei care sunt pregătiţi să salveze omenirea de la dezastru de unii singuri.

Anul acesta nu face nici el excepţie de la regulă şi oferă în sălile de cinema numeroase filme de acţiune, astfel că dacă îţi plac împuşcăturile şi exploziile vei avea cu siguranţă ce să vezi la cinema.

Filme de acţiune în 2016

Iată cele mai interesante filme de acţiune care vor apărea pe marile ecrane în 2016:

Deadpool – 12 februarie 2016

Un nou anti-erou este pe punctul de a se lansa în cinematografe. Mercenarul Wade Wilson este subiectul unui experiment în urma căruia capătă puteri supranaturale precum vindecarea rapidă a rănilor sau rezistenţa la droguri, însă în acelaşi timp este instabil psihic şi are faţa desfigurată. El adoptă supranumele Deadpool şi porneşte în căutarea celui de la care a plecat întregul experiment, devenind astfel un anti-erou.

Batman v Superman: Dawn of Justice – 25 martie 2016

Batman şi Superman sunt doi dintre cei mai importanţi supereroi ai industriei americane de film, motiv pentru care un film cu ambele personaje pare reţeta perfectă pentru box-office. Asta cu atât mai mult cu cât, de data aceasta, Batman şi Superman nu trebuie să salveze lumea, ci să se lupte pentru supremaţie. Indiferent care este preferatul tău, probabil că acesta este genul de film pe care nu ai voie să-l ratezi dacă îţi plac producţiile cu eroi.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 – 3 iunie 2016

Leonardo, Michelangelo, Raphael şi Donatello. Shredder. Dacă toate aceste nume îţi sunt cunoscute, probabil că în copilărie te-ai delectat cu desenele animate Ţestoasele Ninja. Acestea au ajuns şi pe marile ecrane în 2014, iar în 2016 apare o nouă producţie. Pentru moment, detaliile sunt foarte puţine, însă ştim că cele patru ţestoase trebuie să lupte pentru a-şi salva oraşul de la o nouă ameninţare.

Independence Day: Resurgence – 24 iunie 2016

A trecut un deceniu de la celebra producţie cu Will Smith, timp suficient pentru ca extratereştrii să revină în forţă pentru a cuceri Terra. De data aceasta, lupta pentru apărarea planetei este mult mai dură, pentru că extratereştrii sunt mai puternici (şi tehnologia efectelor speciale, mai bună), însă omenirea se bazează pe noi eroi în această confruntare. Din păcate, Will Smith nu ne onorează cu prezenţa, însă sperăm ca acest lucru să nu afecteze calitatea producţiei.

Suicide Squad – 5 august 2016

Suicide Squad este o gaşcă care provoacă haos în întreaga lume, însă în cele din urmă toţi membrii acesteia sunt prinşi. În loc să-i lase în închisoare, americanii decid să le acorde o nouă şansă la libertate, de data aceasta în slujba binelui: Joker-ul şi colegii săi vor fi nevoiţi să lupte în misiuni sub acoperire foarte periculoase, în care orice greşeală echivalează cu sinuciderea.

Mechanic: Resurrection – 26 august 2016

Jason Stathan revine în rolul lui Arthur Bishop după o pauză de cinci ani. Povestea iniţială este una destul de simplă şi previzibilă: iubita sa este rapidă de un duşman de-al său. Unica soluţie pentru a o salva este să comită trei asasinate aparent imposibil de pus în practică, cu atât mai mult cu cât trebuie să pară că au fost doar nişte accidente. Va reuşi Bishop să-şi ducă misiunea la bun sfârşit?

Jason Statham revine in rolul Mecanicului

Assassin’s Creed – 23 decembrie 2016

Assassin’s Creed este unul dintre cele mai populare jocuri pentru calculator din ultimii ani, astfel că transpunerea poveştii pe marile ecrane era mai degrabă o chestiune de timp. Filmul spune povestea lui Desmond Miles, rapid de o organizaţie descendenţa din Cavalerii Templieri care îl trimite înapoi în timp. Scopul său este de a recupera mai multe artefacte de importanţă istorică.

Assassin’s Creed se transforma din joc in film

Assassin’s Creed se transforma din joc in film
Sursa acestui articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.