Trend nou in materie de benzi de nunta: verighete 3D

Inca de anul trecut, pe piata bjuteriilor de nunta a fost semnalat un nou trend – verighetele din aur cu design tridimensional. Cuplurile non-conformiste au adorat instant noile modele de benzi de nunta, cererea fiind in continua crestere. Ii invitam pe cei care doresc sa afle mai multe despre acest subiect, sa citeasca articolul si sa decida singuri daca merita sau nu sa opteze pentru verighete de lux 3D.

Admirand modelele din colectia de verighete 3D “Dreams of Love” , veti constata ca acestea emana o stralucire fara egal. In timp ce unele perechi contin montate cristale de zirconiu sau diamante, altele ne incanta prin detaliile in filigran realizate cu migala si profesionalism de catre maistrii bijutieri Atcom.  

Verighetele mileniului 3 se disting prin originalitate si par a avea o personalitate aparte, incadrandu-se perfect in peisajul contemporan. Putem considera ca noile creatii realizate in atelierul Atcom sunt dovezi catalizatoare de stari si trairi, transmitand prin design-ul tridimensional ca modalitate de expresie sentimentele adanci de iubire care nu pot fi reproduse prin cuvinte.

Tehnicile moderne folosite pentru fabricarea inelelor de nunta cu aspect tridimensional impletesc gravura manuala cu gravura realizata cu laser de ultima generatie, dand nastere unor podoabe unicat. Puteti conferi autenticitate perechii de verighete din aur, optand pentru combinatii cromatice inedite (aur roz cu galben, alb cu roz etc.), pentru tintuirea pe banda a unui diamant negru sau a mai multor cristale de zirconiu, precum si a altor nestemate precum ametiste, smaralde, rubine, safire… De asemenea, va puteti personaliza propriul inel de nunta prin gravarea 3D a numelui partenerului, a unui vers sau element grafic la alegere. Posibilitatile sunt infinite, astfel incat, in cazul in care nu ati gasit inca modelul potrivit, va puteti lasa imaginatia sa zboare, explicand unor bijutieri profesionisti cum arata verighetele ideale in viziunea dumneavoastra!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.