Tu cum ai grija de sanatatea ta atunci cand stai la birou?

Datorita faptului ca mediul online este din ce in ce mai important in societatea in care traim stam din ce in ce mai mult pe scaun in fata calculatorului indiferent ca este vorba despre orele petrecute la birou ori in confortul casei noastre. Pentru ca multe persoane care lucreaza in cadrul birourilor se plang de probleme de sanatate, in cadrul acestui articol voi prezenta cateva sfaturi de care trebuie sa tina cont orice persoana care lucreaza in cadrul unui birou astfel incat acesta sa se poata lauda cu faptul ca nu are probleme de sanatate desi lucreaza in cadrul unui birou.

Pentru a putea fi cat mai productiv in timpul orelor petrecute la birou este foarte important sa fii cat mai hidratat si sa nu sari peste orele de masa chiar si atunci cand ai un volum foarte mare de munca. Hidratarea corecta si respectarea orelor de masa nu doar ca te ajuta sa te concentrezi mult mai bine la ceea ce faci ci previne si aparitia diverselor afectiuni de sanatate. In cazul in care scuza ta pentru faptul ca nu te hidratezi corect ori sari peste orele de masa este faptul ca ai uitat de ele fiind concentrat la ceea ce ai de facut, seteaza-ti periodic alarma pe telefon pentru a-ti aduce aminte ca este timpul sa mananci ori sa bei apa.

Desi aparent consumul de cafea iti face bine nu abuza de acesta pentru ca desi nu este vizibil pe termen scurt, abuzul de cafea va avea consecinte asupra starii tale de sanatate. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti la a mai bea cafea ci trebuie sa te limitezi la a bea o cafea dimineata.

Sedentarismul este una dintre cauzele multor probleme de sanatate motiv pentru care trebuie sa acorzi o importanta deosebita acestui fapt mai ales in conditiile in care petreci zilnic multe ore la birou. O mobila birou cat mai prietenoasa cu sanatatea ta precum si ridicarea periodica de pe scaun si efectuarea catorva pasi sunt doar doua dintre sfaturile pe care trebuie sa le urmezi in cazul in care nu vrei ca sedentarismul sa iti afecteze sanatatea. Ce inseamna mobila birou prietenoasa? Mobila birouri  comercializata de catre cei de la Moff deoarece acesta este confectionata in asa fel incat sa aiba grija de sanatatea ta dar si sa transmita multa eleganta, seriozitate si stil.

Acestea sunt in concluzie doar cateva dintre sfaturile pe care trebuie sa le urmezi pentru a nu avea probleme de sanatate desi lucrezi in cadrul unui birou.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.