Vocea Romaniei – PRO TV SA

PRO TV SA - Vocea Romaniei artwork

Vocea Romaniei

PRO TV SA

Genre: Entertainment

Release Date: 27 November 2013


Descarcă noua aplicație Vocea României și transformă show-ul unde doar Vocea contează într-o experiență totală! Intră în jocul săptămânii să-ți testezi cunoștințele și intuiția, urmărește evoluția celor mai bune voci, spune cine merge mai departe. La final, titlul de Cel Mai Mare Fan Vocea României poate fi al tău. Ce te așteaptă?
•Tone de muzică bună și video-uri pe măsură. Descoperă muzică și video-uri marca Vocea României, apoi organizează-ți preferatele în playlist-uri pe care le poți asculta și acum, și mai încolo.
•Acces liber în spatele scenei. Fii primul care află noutăți despre concurenți și antrenori. Alege-ți favoriții, votează-i și ajută-i să-și facă vocea auzită în Marea Finală de la ProTV!
•Dacă e vineri, e competiție. Testează-ți intuiția și urechea muzicală în quiz-uri LIVE, adună badge-uri și câștigă premii pe loc, la sfârșitul fiecărui show de pe ProTV
•Emoția continuă și între show-uri. Antrenamentul tău pentru seara de vineri începe din timpul săptămânii, cu jocuri, clipuri video și informații care te pregătesc de show.
•O super experiență în care Vocea TA contează. Pentru că în aplicația Vocea totul se share-uiește și totul se comentează împreună cu prietenii.

Ne poți urmări și pe:
Site: vocearomaniei.protv.ro
Twitter: @ProTVVocea
Facebook: facebook.com/vocearomaniei/
#VoceaRomaniei
Instagram: instagram.com/vocea_romaniei

© © 2016 Talpa/Pro TV SRL

iTunes Store: Top Free Apps

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.